• 1
  • 2
  • 3

Družba DOJO Ančnik & Co., je bila ustanovljena leta 1992. Šola Karateja in Tai Chi Chuana pa leta 1978.

Dojo Ančnik & co. se uvršča med za športno dejavnost registrirana slovenska podjetja. Že več kot dvajset let uspešno uresničujemo svoje strateške usmeritve in sledimo svojemu poslanstvu in viziji. Naša osnovna dejavnost je preučevanje in poučevanje vzhodnjaških borilnih veščin (karate, taj či čuan, či gong…) ter izvajanje protistresnih programov za posameznike, podjetja in skupine. Dejavnost podjetja dopolnjujejo športno-pedagoške storitve (miselni vzorci po metodi Tonyja Buzana, telesna priprava ipd.). Svoje storitve ponujamo podjetjem, šolam, vojakom, športnikom, posameznikom in skupinam.

V Dojo Ančnik & co. intenzivno raziskujemo vzhodnjaške borilne veščine ter razvijamo metode poučevanja, ki so plod lastnega znanja. V največji meri si prizadevamo vselej vzpostaviti prijazen stik s strankami. Vsi naši programi so prilagojeni zahtevam sodobnega človeka ter tako po kakovosti in učinkovitosti enakovredni programom vodilnih tovrstnih podjetij. S svojim pristopom želimo ne le v celoti izpolniti dogovorjene cilje, temveč celo presegati zahteve naročnikov.

Vabimo Vas, da nas spoznate!

Ne hodite mimo. Trenirajte z nami!

naši vadbi se lahko pridružite kadarkoli, tudi med letom. Če se po prvi uri premislite, vam to uro podarimo!

Dojo Ančnik & co., d. n. o.

Pot v Smrečje 9

1231 Ljubljana Črnuče

 

Spoštovani, pred vami je

 

Ponudba za Promocijo zdravja na delovnem mestu

 

Prepričani smo, da mora biti okolje, v katerem delamo, zabavno, podobno tistemu v študentskem naselju. Tudi na delovnem mestu igra dobro počutje tako pri nadrejenih kot tudi pri podrejenih pomembno vlogo: veča delovno vnemo in posledično vpliva tudi na samo uspešnost podjetja. Najmanj, kar za to potrebujemo, so sposobnost prepoznavanja in obvladovanja stresa, kar najboljša medsebojna komunikacija ter, nenazadnje, prepotrebna samozavest.

 

Zato smo pripravili tri delavnice, ki se med seboj prepletajo in nadgrajujejo. Prva je namenjena vsem, ki se pri svojem delu srečujemo tako s stresom kot tudi z omejenim gibanjem. S pomočjo zanimivih vaj, ki temeljijo na pretegovanju udov in prsnega koša, ne bomo le lažje zadihali, temveč tudi izboljšali svojo samopodobo in tako bolj polno zaživeli.

Enako pomembno je, da izboljšamo tudi svojo komunikacijo, s čimer se seznanimo pri drugi delavnici. Delo poteka v dvojicah. Govor zamenjamo z borilnimi kretnjami, saj govorica telesa pove prav toliko kot same besede. Omenjene kretnje izvajamo živahno, sproščeno in nadzorovano. S pomočjo prepoznavanja telesnih odzivov (grožnja, strah, izziv) si ne le predočimo svoje obnašanje, temveč se naučimo tudi poslušati in slišati, kar je za dobro komunikacijo bistvenega pomena.

Tretja delavnica je logično nadaljevanje prvih dveh. V njej se bomo spoprijeli s tesnobo in malodušjem. Osredotočimo se na načrtovanje samozaščitnega ravnanja, temu bi lahko rekli kar samoobramba, in sicer z enim samim namenom: kako se uspešno izogniti nevarnim okoliščinam. Sicer se seznanimo z nekaj konkretnimi primeri reševanja pred udarci, prijemi in objemi, vendar imamo pred očmi eno samo vodilno misel, tj. boj brez boja.

 

Vse tri delavnice skupaj trajajo 9 ur (9 x 45 minut). Posamezna pa tri ure (3 x 45 minut). Lahko jih izvedemo skupaj, v enem kosu, ali pa jih razporedimo na dva oziroma tri različne termine.

 

Delavnice zahtevajo aktivno sodelovanje, zato bomo veseli udeležencev, ki so radovedni in po možnosti oblečeni v lahkotnejša oblačila ter obuti v športne copate. Število udeležencev, ki ne potrebujejo nobenega predznanja, je lahko poljubno, vendar priporočamo, da se odločite za manjše skupine (do 12 udeležencev), saj je takrat stik med udeleženci in mojstrom pristnejši in bolj neposreden.

 

Cena posamezne delavnice je 250 €. Ta velja za skupine z največ 12 udeleženci. Za vsakega naslednjega udeleženca se cena dvigne za 20 €.

 

Za izpeljavo delavnice ne potrebujemo posebnega prostora. Lahko jo izvedemo v vašem podjetju (na primer kar v sejni sobi ), na terenu ali v naši telovadnici, in sicer najbolje v dopoldanskih oziroma zgodnjih popoldanskih urah. Vsak udeleženec prejme tudi zgibanko z vajami.

 

Za dodatna pojasnila smo vam na voljo na številki 041 698 856 ali na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

 

Z lepimi pozdravi.

 

 

Ljubljana, januar 2018

 

 

 

Tone Ančnik